Τὸν Μπίν Λάντεν τὸν σκότωσαν ἢ πέθανε;

Νὰ σᾶς πῶ τὴν ἀλήθεια μου; Δὲν μὲ ἐνδιαφέρει ὁ θάνατός του. Οὔτε καὶ ἡ ζωή του. Αὐτὸ ποὺ ἀντιλαμβάνομαι εἶναι τὸ τεχνητό. Κάθε τί τεχνητό μὲ ἐνοχλεῖ. 

Ὁ Λάντεν ἦταν χρόνια τσιράκι τῶν ἀμερικανῶν. (Κατὰ τὸ «τὸ ἕνα χέρι νίβει τὸ ἄλλο…») Ἀπὸ τὴν ἄλλην μεριὰ ὅλο καὶ περισσότερες φωνὲς τὰ τελευταῖα χρόνια πάσχιζαν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὴν …ἀνυπαρξία του. 

Τώρα τελευταῖα μᾶλλον δὲν ἐξυπηρετοῦσε ὁ Λάντεν τὰ παιχνίδια ποὺ παίζονται κι ἔπρεπε νὰ «φύγῃ» ἀπὸ τὴν μέσι.  Τὸ μαγείρεψαν, τὸ σέρβιραν καὶ ἦλθε ἡ ὥρα νὰ πλύνουν τὰ πιάτα. Τὸ σύνηθες πλύσιμο περιλαμβάνει κάτι δεκάδες νεκρούς. Κλείνει λοιπὸν ἡ ὑπόθεσις. 

Ἀπὸ τὴν ἄλλην μεριά, σκέφτομαι κάτι πολὺ «ὕποπτο»… Λέτε νὰ θέλουν νὰ φύγουν ἐπισήμως καὶ διὰ παντὸς ἀπὸ τὴν Μέση Ἀνατολή τὰ ἀμερικανάκια; Λέτε νὰ «ἔκλεισε» αὐτὸς ὁ κύκλος καὶ νὰ περνᾶμε σὲ νέον; 

Δὲν γνωρίζω. Καὶ ἐξακολουθῶ νὰ μὴν θέλω νὰ μάθω. Οὔτε θὰ μὲ ταΐσουν, οὔτε θὰ μὲ ποτίσουν καὶ οὔτε θὰ μὲ ξελασπώσουν. Ἂς κάνουν ὅ,τι καταλαβαίνουν, ἐὰν καταλαβαίνουν. 

Ἐμεῖς ἔχουμε σοβαρότερες ἐργασίες πλέον. Καὶ οἱ πανικόβλητοι ἀμερικανοὶ δὲν εἶναι τῆς παρούσης. 

Φιλονόη.

 Οι νεκροί δεν μιλάνε

Του Finian Cunningham (Global Research) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Ο αφανισμός των 30 Αμερικάνων στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων στη συντριβή του ελικοπτέρου Σινούκ (CH-47 Chinook) στο Αφγανιστάν έρχεται σε μια στιγμή που η επίσημη εκδοχή της Ουάσιγκτον για το πώς διεξήχθη η δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν καταρρέει από τη δυσπιστία. 

Μεταξύ των 38 νεκρών στην καταστροφή του ελικοπτέρου – η μεγαλύτερη μεμονωμένη απώλεια Αμερικάνων στα 10 χρόνια του πολέμου και της κατοχής στο Αφγανιστάν – πιστεύεται ότι υπάρχουν αρκετοί από τους επίλεκτους της ομάδας Team 6 των Αμερικανών SEALS (“φώκιες”) του Ναυτικού των ΗΠΑ που συμμετείχαν στην εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν στις αρχές Μαΐου. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται επίσης και άλλα μέλη των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων και της Αφγανών κομάντος.

 Σχ. ΚΟ: Είδηση αναφέρει ότι οι σκοτωμένοι ήταν από την ίδια Μονάδα (SEAL Team Six), αλλά όχι από την ίδια ομάδα. 

Τα πρώτα δημοσιεύματα από τη Δύση ανέφεραν ότι το Chinook μπορεί να είχε εμπλακεί σε μια σημαντική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον Αφγανών μαχητών, όταν πήγε κάτω στην επαρχία Βαρντάκ, όχι πολύ δυτικά από την πρωτεύουσα, Καμπούλ, νωρίς το Σάββατο.

 Οι πηγές των Ταλιμπάν ανέφεραν τους ισχυρισμούς ότι μαχητές τους, κατέρριψαν το Chinook με την εκτόξευση ρουκετών. 

Αμερικανοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι στρατιωτικοί ερευνούν τα αίτια της συντριβής. 

Ωστόσο, ανώνυμες πηγές των ΗΠΑ έχουν πει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι πιστεύουν ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε. Αυτή η ανεπίσημη ενημέρωση των ΗΠΑ φαίνεται λίγο περίεργη. Γιατί οι αμερικανικές στρατιωτική πηγές θέλουν να παραδώσουν στους μαχητές του εχθρού ένα εκπληκτικό πραξικόπημα προπαγάνδας;

 Ίσως, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ για την εκτροπή από το πραγματικό κίνητρο και την αιτία της συντριβής του ελικοπτέρου, αν χτυπήθηκε από έναν πύραυλο ή όχι. 

Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν παραδεχτεί ότι οι νεκροί Navy Seals ήταν μέρος της ομάδας Μονάδα Έξι (Team Six) που φέρεται να πραγματοποίησε την δολοφονία τον Μάιο του υποτιθέμενου εγκεφάλου των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, Οσάμα Μπιν Λάντεν. 

Από την αρχή, ο ισχυρισμός της Ουάσιγκτον για το πώς οι ειδικές δυνάμεις της, δολοφόνησαν τον Μπιν Λάντεν στο οίκημα που έμενε στο Abbottabad του βόρειου Πακιστάν, ήταν γεμάτος με αντιφάσεις. Γιατί το σώμα του σκοτωμένου Μπιν Λάντεν θάβεται βιαστικά στη θάλασσα; Πώς θα μπορούσε ο “υπ’ αριθμόν 1 της παγκόσμιας τρομοκρατίας” να διαμένει διακριτικά μόλις λίγα μίλια από την έδρα του Πακιστανικού στρατού στο Ραβαλπίντι; 

Αρκετά καλά πληροφορημένες πηγές είναι πεπεισμένες ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από φυσικά αίτια πριν από 10 χρόνια. Ο συγγραφέας Ralph Schoenman απέρριψε την υποτιθέμενη εκτέλεση από την ομάδα Seal ως “ένα μεγάλο ψέμα”. Από έρευνες που έκανε επί σειρά ετών στο Πακιστάν, ο Schoenman είπε στο Global Research: «Έχω πάρει συνέντευξη από αρκετά μέλη των πακιστανικών υπηρεσιών πληροφοριών και αγωνιστών και όλοι έχουν επιβεβαιώσει ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια πάνω από 10 χρόνια πριν”. 

Πιο πρόσφατα, όπως ο Paul Craig Roberts αναφέρει, ντόπιοι Πακιστανοί ισχυρίζονται ότι η επιχείρηση του Navy Seal στο Abbottabad κατέληξε σε καταστροφή, με ένα από τα τρία αμερικανικά πολεμικά ελικόπτερα να εκρήγνυται καθώς απογειώθηκε από το έδαφος κοντά στο οίκημα. Τα άλλα δύο ελικόπτερα δεν είχαν προσγειωθεί και, σύμφωνα με μάρτυρες, έφυγαν από τη σκηνή αμέσως μετά την έκρηξη. Όπως ο Roberts επισημαίνει, αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχε πτώμα Μπιν Λάντεν να πετάξουν μακριά στη θάλασσα, καθώς η Ουάσιγκτον υποστηρίζει. 

Οι άνθρωποι – κλειδιά που θα ήξεραν την αλήθεια για την απίστευτη – κατά την Ουάσινγκτον – δολοφονία του Μπιν Λάντεν, δεν είναι πλέον διαθέσιμοι για σχόλα. Η Υπόθεση έκλεισε.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...