Ὁ πόλεμος κατὰ τῶν λευκῶν!

Ἀπὸ τὸ ἱστολόγιον «Κόκκινος Οὐρανός» λαμβάνουμε μίαν ἀκόμη καταγγελία σχετικῶς μὲ τὰ σχέδια τῶν διαφόρων «τάξεων», «ὁμάδων»,  «λεσχῶν» ποὺ δροῦν στὸν πλανήτη, μὲ στόχο τὴν δική τους ἐπικράτησι. Αὐτὴν τὴν φορὰ ἀπὸ τὸν Τσάκ Νόρις.

Ἕνας πόλεμος ποὺ διόλου δὲν μᾶς ἀφορᾷ καὶ ταὐτοχρόνως τὰ ὅσα τὸν ἀφοροῦν δεικνύουν τὴν τάσι ποὺ ἐπικρατεῖ: ἡ τάδε φυλή ποὺ εἶναι «καλλίτερη» τῆς δείνα φυλῆς καὶ ἡ δείνα φυλή ποὺ εἶναι «καλλίτερη» τῆς παρακειμένης φυλῆς…. 

Ξέρετε κάτι; 

Οὐδόλως μὲ ἐνδιαφέρουν οἱ φυλετικές τους στοχεύσεις καὶ οἱ ἐπικρατήσεις ἢ οἱ ἀφανισμοί… Ἡ οὐσία παραμένει… 

Κάποιοι ἀποφασίζουν γιὰ ἐμᾶς χωρίς ἐμᾶς… Κι αὐτὸ πλέον πρέπει νὰ παύσῃ!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἀλήθεια, γιατί τὸ πρόβλημα εἶναι φυλετικό κι ὄχι νοητικόν;

Για πόλεμο κατά των λευκών από την Υπηρεσία Ασφαλείας μιλάει ο Τσακ Νόρις. Πόλεμο κατά των λευκών ‘ρατσιστών’ του Tea Party ζητούν μαύροι Γερουσιαστές

Τονίζοντας πως το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας(Department of Homeland Security – DHS) έχει στρέψει την προσοχή του στους λευκούς Αμερικανούς της μεσαίας τάξης που θεωρούνται ως ‘η κύρια τρομοκρατική απειλή’, ο ηθοποιός Τσακ Νόρις προειδοποιεί ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αγνοεί τους μουσουλμάνους της Αλ Κάιντα, ενώ άλλαξε τη στρατηγική της με στόχο την καταπολέμηση των πολιτών και των ακτιβιστών που μάχονται την ‘μεγάλη κυβέρνηση’.

Σε άρθρο του στο TownHall.com, με τίτλο “Feds Still EnableTerrorists 10 Years After 9/11”(«Οι Ομοσπονδιακοί Ακόμα Ενεργοποιούν Τρομοκράτες 10 Χρόνια Μετά την 9 / 11»), ο Νόρις γράφει πως, «Η τρομοκρατία έχει μετριαστεί και έχει μεταμορφωθεί από το 2009, όταν ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του.”

Γράφει ο Νόρις:

Τον Απρίλιο του 2009, η εφημερίδα ‘The Washington Times’ ανέφερε ότι η Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) Janet Napolitano στάθηκε σε μία αναφορά των μυστικών υπηρεσιών του DHS, για «λίστες που περιλαμβάνουν βετεράνους που επιστρέφουν, ανάμεσα στους κινδύνους από τρομοκρατία στις ΗΠΑ” Και τον ίδιο μήνα, η Wall Street Journal ανέφερε ότι το FBI είχε μία έρευνα που στόχευε τουςεπιστρέφοντες βετεράνους ως εξτρεμιστές και ως μία σημαντική εγχώρια απειλή.

Στο τέλος του περασμένου έτους, ένας σταθμός της Ατλάντα, ο WSB-TV, ανέφερε ότι “το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στέλνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να σώσει τα τζαμιά στο εξωτερικό.” Ο παρουσιαστής σημείωσε ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης χορήγησετεράστια κονδύλια για τζαμιά στο Κάιρο, στην Κύπρο, το Τατζικιστάν και το Μάλι.

Τον Μάρτιο, η οργάνωση ‘Judicial Watch’ παρουσίασε νέα έγγραφα μέσω του νόμου για την ελευθερία της ενημέρωσης (Freedom of Information Act) που αποκάλυψαν ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν συλλάβει 663 παράνομους μετανάστες πέρυσι με πιθανούς δεσμούς με τρομοκρατικές ομάδες. Ωστόσο, τα σύνορα και τα λιμάνια μας παραμένουν εύκολη υπόθεση για τους παράνομους μετανάστες.

Τον ίδιο μήνα, το ABC News ανέφερε ότι η ” κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε επισήμως την πρόωρη αποφυλάκιση ενός καταδικασμένου τρομοκράτη (του Mohammed Babar) από την ομοσπονδιακή φυλακή, παρόλο που ο τρομοκράτης παραδέχθηκε ότι συνέχισε να στηρίζει τη δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν στις μουσουλμανικές χώρες ».

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ως μέρος της καμπάνιας “Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι” (“If  You See Something,  SaySomething”) της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας κυκλοφόρησαν δύο βίντεο, στα οποία σχεδόν κάθε σκηνή φαίνεται μια αλλαγή στην ομοσπονδιακή στρατηγική από την αλίευση ξένων τρομοκρατών στην στόχευση των λευκών Αμερικάνων της μεσαίας τάξης, οι οποίοι είναι εναντίον της μεγάλης κυβέρνησης και παρουσιάζονται ως τρομοκράτες, (βλέπε σχετικό άρθρο ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ εδώ)συμπεριλαμβανομένων των μελών του κινήματος του TeaParty (tea partyers), των αντι-Fed ακτιβιστών και ακόμη και βετεράνων. (Αυτά τα βίντεο ηχούν τις πρόσφατες παρατηρήσεις του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν ότι οι teapartyers είναι σαν «τρομοκράτες».)

Δείτε πάλι το απίστευτα προπαγναδιστικό βίντεο:

– Την ώρα που τα ποσοστά του Ομπάμα έχουν πέσει δραματικά σε αριθμό ρεκόρ, ορισμένοι μαύροι Γερουσιαστές που ανήκουν στο λεγόμενο ‘Black Caucus’ (ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από μαύρους Αφροαμερικάνους γερουσιαστές και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να γίνουν μέλη λευκοί Γερουσιαστές -παρόλα αυτά δεν θεωρείται ‘ρατσιστικό’- ενώ φυσικά, White Caucus δεν υπάρχει) κηρύσσουν ‘φυλετικό’ πόλεμο, επιτίθενται στους λευκούς ‘ρατσιστές’ του Tea Partyκαι μιλάνε για Κου Κλουξ Κλαν και για κρεμάλες στα δέντρα (!) στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Ομπάμα στην εξουσία.

Η γερουσιαστής Maxine Waters είναι αφοπλιστική:

“As far as I’m concerned, the Tea Party can go straight to Hell… and… and… I intend to help ‘em get there”. («Σε ό, τι αφορά εμένα, το Tea Party μπορεί να πάει κατ’ ευθείαν στην κόλαση … και … και … έχω την πρόθεση να τους βοηθήσω να πάνε εκεί»).

Δείτε το βίντεο:

Στο βίντεο που ακολουθεί, τα μέλη του Κογκρέσο: Al Green, Frederica Wilson, Maxine Waters, Cedric Richmond καιAndre Carson κάνουν σφοδρή επίθεση στο Tea Party και το κατηγορούν για ‘ρατσισμό’.

Παίζοντας το ‘φυλετικό’ χαρτί κατά του Κόμματος του Τσαγιού, στην ουσία οι Δημοκρατικοί χρησιμοποιούν το μόνο όπλο που τους έχει απομείνει ενάντια στο αυξανόμενο κίνημα για την αποκατάσταση της συνταγματικής δημοκρατίας των ΗΠΑ.

Αλλά δεν είναι μόνο οι Δημοκρατικοί που φοβούνται το Κόμμα του Τσαγιού.

Οι Ρεπουμπλικάνοι το μισούν πολύ, όπως η κόρη του Τζον Μακ Κέιν αποκάλυψε το περασμένο έτος.

Οι Νεοσυντηρητικοί (Neocons) μισούν κι αυτοί το Κόμμα του Τσαγιού πάρα πολύ. Γι’ αυτό υποστηρίζουν τον δήθενυποψήφιο του Tea Party Rick Perry και είπαν ωραία πράγματα για την Sarah Palin, η οποία κάλεσε τον Ομπάμα να επιτεθεί στο Ιράν. Ο Perry ανήκει στην ελιτίστικη ΛέσχηBilderberg και η Palin είναι μια ολοκληρωτική νεοσυντηρητική. Η άλλη υποτίθεται υποψήφια του Κόμματος του Τσαγιού, η Michele Bachman, που αφειδώς προσφέρει επαίνους στον Τζορτζ Μπους, είναι τόσο απελπισμένη για να κερδίσει τις εκλογές που πλέον υπόσχεται να κουνήσει το μαγικό ραβδί της και να μειώσει τις τιμές του φυσικού αερίου.

Όλοι αυτοί εργάζονται υπερωρίες και προτρέπουν σε πράξεις βίας, όταν χαρακτηρίζουν δημόσια τα μέλη του Tea Party‘ρατσιστές’ που θέλουν να κρεμάσουν τους μαύρους από τα δέντρα!

Η Black Caucus φοβάται ότι οι Αμερικάνοι του Tea Party θα μειώσουν τελικά το μέγεθος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και θα τερματίσουν την απάτη της ανακατανομής του πλούτου που έχει περάσει σχεδόν αδιαφιλονίκητη για πάνω από εξήντα χρόνια.

Θα χρειαστούν περισσότεροι προβοκάτορες στις συγκεντρώσεις του Tea Party με ρατσιστικά συνθήματα για να πείσουν τους περισσότερους Αμερικανούς ότι όσοι θέλουν να επιστρέψουν στο Σύνταγμα είναι μέλη της Κου Κλουξ Κλαν (μια οργάνωση που καθοδηγήθηκε από το FBI στο πλαίσιο του COINTELPRO).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...