Ὅ,τι ἄφησε στή μέση ὁ Γιωργάκης θά τό ἀποτελειώσῃ ὁ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πῶς ἀποδυναμώνουν τά ἀνδρείκελα τους γιά νά μᾶς φυτέψουν ἄλλα

Τον Δεκέμβριο του 2008 ενεργοποιήθηκαν τα δίκτυα του Soros … και 10 μήνες μετά την “αυταρχική” κυβέρνηση Καραμανλή …ο κόσμος ψήφισε με ανακούφιση τον κεντροαριστερό Σοσιαλιστή Γιωργάκη Παπανδρέου που είχε βρει και τα λεφτά …
Σήμερα 18 Σεπτεμβρίου ενεργοποιήθηκαν και πάλι τα δίκτυα του Soros , η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να δείξει το αυταρχικό της πρόσωπο …και σε 8 μήνες θα ψηφίσουμε όλοι με ανακούφιση τον κεντροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.

Το “τεράστιο” έργο που άφησε στη μέση ο Γιωργάκης … θα το ολοκληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς και ως στελέχη και ως ψήφοι … είναι πρακτικά το βαθύ ΠΑΣΟΚ …φρεσκοβαμμένο .

Οι τοκογλύφοι έδωσαν το χρίσμα στον Τσίπρα καλώντας τον στο ίδρυμα BROOKINGS με έξοδα του Soros … οπότε τυχόν επιζήσαντες του πρώτου κύκλου “ΣΩΤΗΡΙΑΣ” και “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” … θα εξολοθρευτούν οριστικά στον δεύτερο κύκλο “αντιμνημονιακής” πολιτικής που θα εφαρμόσουν οι “πολέμαρχοι” του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ο μισός ΣΥΡΙΖΑ (ως ΔΗΜΑΡ) … έχει εμπειρία διακυβέρνησης …και γνωρίζει πλέον με ποιον τρόπο μπορεί να παρουσιάζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ως SUCCESS STORY.

Μένει απλά να δούμε πως θα ξεκινήσει ολόκληρος ο τύπος να “γέρνει” υπέρ μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ή μίας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ … για να μας σώσουν από τον τρομερό μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής.

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...